Вижте какво казват нашите курсисти

Въпроси и коментари

Иван Радев

Здравейте, Казвам се Иван Радев, карах шофьорските си курсове при Живко Жеков и останах изключително доволен. Разбира се, взех си всички изпити от първия път. Живко обяснява много последователно, без да бърза, като създава много спокойна атмосфера, без какво и да е напрежение - нещо изключително важно. Разбира се, взех си всички изпити от първия път. Горещо препоръчвам!!!

Мария Георгиева

Ако, беше нужно за втори път да изкарам шофьорски курс, пак бих се записала при Живко. Защо? Защото е спокоен, търпелив към неумението на учащия и обяснява толкова пъти, колкото попиташ. Препоръчвам го горещо!

Станимира Тодорова

През много ситуации минах по време на шофьорския курс, но не видях инструктора нито веднъж да се ядоса. Винаги ми обясняваше спокойно и най-важното разбрано.Преди да започна курса се чувствах притеснена и неуверена, но вече не е така. Много съм благодарна на инструктора Живко Жеков.

Димитър Панайотов

Като човек, който не беше сядал зад волана по време на шофьорския курс, ми беше обяснено много добре и спокойно какво се очаква от мен и какво да направя. Разясняване на различните ситуации, в които попадаме на пътя и избягването на грешки, които може да бъдат направени. Отделянето на време за обясняване на теоретични въпроси също е голям плюс. Много съм доволен и съм сигурен, че всеки курсист ще бъде още един примерен шофьор на пътя.